Fotograferen   |   13 september 2014   |

Tegen de stroom in

“Investeren in een dure fotografie-opleiding in deze tijd?” Mensen kunnen het maar moeilijk geloven. Tot ze horen met hoeveel enthousiasme ik over fotograferen praat. Ik vind de afwisseling van mijn werk leuk en ik zou nooit willen kiezen voor een van mijn disciplines. Voor mij is vormgeven, schrijven en fotograferen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar als ik uren in het riet zit om babyzwaantjes  te fotograferen, dan vergeet ik de wereld om me heen. Een mooi beeld vangen maakt me enorm blij. Daarom deed ik vorig jaar de basisopleiding aan de Fotoacademie, die ik met goed resultaat afrondde met mijn serie ‘In transit’. Dat was een soort introductiecursus. Dit jaar heb ik besloten er echt voor te gaan: ik heb me ingeschreven. Ik heb altijd al graag tegen de stroom in gezwommen. Nieuwsgierig hoe het mij vergaat? Ik zal er hier regelmatig over schrijven. Heeft fotografie nog een toekomst? Ik geloof het wel en we gaan het ontdekken!

Ben jij of ken jij een van de personen op de foto? Neem dan contact met me op! Heb je bezwaar tegen publicatie? Uiteraard verwijder ik de foto dan meteen. Mag hij online blijven staan? Dan krijg jij een mooie afdruk van de foto toegestuurd!

Heb jij enig idee waar deze mensen naar kijken? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en stuur vervolgens een mailtje met je antwoord naar martien@donkigotte.nl. Onder de goede inzenders verloot ik drie setjes met ansichtkaarten van de zwanen. Ook inzendingen die blijk geven van een prachtige fantasie maken een goede kans!

 1 reactie

Responses

  1. reina says:

    september 20th, 2014 at 19:22 (#)

    Zie ze vertwijfeld kijken en wanhopen dat het weer niet lukken zal om tijdig aan te komen
    plaats: Centraal Station, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam enz.

Reageer ook